Inici Cocentaina El xef contestà Kiko Moya elaborarà el menú de Cap d’Any al...

El xef contestà Kiko Moya elaborarà el menú de Cap d’Any al prestigiós Hotel Westin de Madrid

386
0
COMPARTIR

La qualitat de la cuina a l’interior de la província d’Alacant està fora de tot dubte. La gastronomia suposa, cada vegada més, un dels potencials atractius turístics de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. De fet, a les comarques viu i du a terme la seua tasca culinària un dels principals xefs espanyols, el contestà Kiko Moya, que atresora 2 estreles Michelin en el seu restaurant de Cocentaina.

El seu art als fogons l’ha fet atraure l’atenció d’un dels hotels més reputats de Madrid, el Westin. Cada Cap d’Any, aquest hotel prepara un sopar de comiat en el que participen més de 300 persones vingudes de diferents parts del món. Un menú que tracta de sorprendre als comensals i que enguany confeccionarà el xef contestà. Abans que ell, altres cuinars amb 2 estreles Michelin han cuinat per a aquesta exclusiva vetlada.

El menú estarà composat per 3 aperitius, entre els que destaca l’arrop i tallades típic de la muntanya alacantina. Vindran seguits d’un entrant de fideuà com a entrant dels dos plats principals: consomé de blanquet de trufa negra i arròs melòs de bogavant. L’esdeveniment és especials per al cuinar de Cocentaina, ja que en eixa jornada s’estrena el 2020, any en que el seu restaurant compleix 40 anys d’història.