Inici Educació Èxit de participació a la II Jornada de la Ciència de Muro

Èxit de participació a la II Jornada de la Ciència de Muro

214
0
COMPARTIR

El passat divendres 3 de maig va tindre lloc la II Jornada de la Ciència a L’ Arxiu Municipal organitzada per la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Muro a través del seu programa Muroeduca.

Aquestes jornades van naixer amb la finalitat d’apropar el món científic a tota la població mitjançant tallers destinats al públic infantil i juvenil i conferències destinades al public en general impartides per científics i científiques de la Universitat de València i el CERN (Organización Europea para la Investigación Nuclear).

Aquesta Jornada va comptar també amb la col.laboració del Taller Ocupació Murocupa’t 2 ‘Dinamització d’activitats temps lliure infantils i juvenils’ els quals va preparar diferents tallers d’experiments cientifics destinats als alumnes dels centres de primaria de la localitat.

La II Jornada de la Ciència ha sigut tot un èxit de participació quedant patent l’interés existent per conéixer el món que ens envolta. Amb aquesta iniciativa, la Regidoria d’Educació aposta per apropar a la ciutadania als científics i científiques que ens mostren de prop el treball que realitzen, motivacions i esforços en investigació promovent així, el necessari augment de les vocacions científiques al nostre país.