Inici Castalla Generalitat atorga vora 172.000 euros per a fomentar contractacions a Castalla

Generalitat atorga vora 172.000 euros per a fomentar contractacions a Castalla

227
0
COMPARTIR

Al llarg dels darrers anys, les diferents administracions estan fent un esforç per subvencionar la contractació a totes les poblacions. Es presta atenció especialment als sectors més vulnerables en quant a la troballa d’ocupació, com són els joves i els majors de 45 anys. Aquests àmbits poblacionals es veuran beneficiats a Castalla, on la Generalitat Valenciana ha aportat quasi 172.000 euros amb els programes Empuju, Emcuju i Emcorp.

La major part de la subvenció, 127.500 euros, van destinats al foment de la contractació de menors de 30 anys. Amb aquests fons es contractarà un tècnic de Joventut, un tècnic administratiu, un enginyer i 4 auxiliars admnistratius, tots ells contractats durant un any a jornada completa. Altres vora 30.000 euros aniran destinats a contractar majors de 30 anys, en aquest cas un oficial i 3 peons d’obra. Una tercera subvenció de poc més de 14.600 euros va destinada a la contractació d’un agent d’ocupació i desenvolupament local, també a jornada completa i durant un any.

Castalla ha augmentat en un 11,6% la seua despesa en persona per a fomentar aquest tipus de contractacions. De fet, ja han sigut contractats fins a 7 auxiliars administratius per a reforçar els serveis municipals. Amb les noves contractacions que permetran les ajudes del Consell, aquestes contractacions arribaran fins a un total de 19 persones.