Inici Economia Ibi contracta 4 operaris durant mig any mitjançant una subvenció superior als...

Ibi contracta 4 operaris durant mig any mitjançant una subvenció superior als 50.000 euros

268
0
COMPARTIR

La impossibilitat per a la immensa majoria dels ajuntamets per a contractar personal, tot i les seues necessitats en aquest sentit, és el detonant de la posada en marxa d’ajudes per a aportar mà d’obra als consistoris. Són els coneguts com a Emcorp i Emcord, destinats a fomentar l’ocupació entre d’una banda, majors de 30 anys; i d’altra amb menors d’aquesta edat respecticament.

Aquests plans, subvencionats per la Generalitat Valenciana, permeten la contractació temporal -habitualment entre 6 mesos i un any- de personal per als ajuntaments. En el cas de la vila d’Ibi, el seu Consistori ha incorporat aquesta mateixa setmana a 4 nous operaris en la briga d’obres i serveis. Dos d’ells són oficials de construcció i altre peó, mentre que el restant és electricista.

Durant el proper mig any, aquests operaris, tots majors de 30 anys, duran a terme tasques de rehabilitació, manteniment i adequació d’espais públics per tot el terme municipal. Serà gràcies a una subvenció de vora 50.300 euros amb la qual contribuir, en cert mode, a formar als contractats mentre milloren l’estat d’elements i edificis de propietat municipal.