Home Alcoi El Nadal Alcoià comença a promocionar-se a la costa i les oficines...

El Nadal Alcoià comença a promocionar-se a la costa i les oficines de turisme valencianes

0
SHARE

La Fira de Tots Sants, visitada enguany per més de mig milió de persones i amb un important apartat turístic, ha sigut l’esdeveniment en el que la segon gran fita anual alcoiana ha començat a promocionar-se. Resta mes i mig aproximadament per a que Alcoi entre de nou en altra de les seues temporades especials. Per això, la auto identificada com la Ciutat del Nadal ha començat a promocionar la programació d’enguany.

La nova imatge de la campanya del Nadal Alcoià ja està present a diferents indrets de tota la Comunitat Valenciana. Es tracta d’una fotografia del fotògraf local Toni Miranda, que reflexa la il·lusió i la màgia que provoca la Cavalcada dels Reis Mags a Alcois. Apareixen en ella xiquets i xiquetes que contemplen tot el seguit de ses majestats de l’Orient al Carrer Sant Nicolau de la ciutat.

Aquesta instantània està present a totes les oficines turístiques de la regió en format de díptic. Les seues pàgines inclouen tota la programació nadalenca d’una ciutat que ha convertit aquestes dates en tot un fenomen turístic. Només a la Fira de Tots Sants, el mostrador d’Alcoi va rebre vora 3.800 visites, vora 50 de les quals van ser d’estrangers, interessant-se pel Nadal Alcoià.

La campanya està ja present a diverses localitats costaneres repartides per tota la Comunitat. En elles es tracta de divulgar Alcoi com a destinació especial per al Nadal, on poder gaudir d’una extensa programació per a tota la família.