Inici Economia Ibi rep més d’un milió d’euros per a millorar els seus polígons...

Ibi rep més d’un milió d’euros per a millorar els seus polígons industrials enguany

241
0
COMPARTIR

En tres anys, Ibi rebrà en matèria de subvencions per als seus Polígons Industrials al voltant de 4 milions d’euros, ja que al milió d’euros de 2019 se li sumen les aportacions rebudes en 2017 amb 2.893.112,99 euros, i que van ser les més elevades de quantes atorgar la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

Amb el ferm objectiu de seguir millorant els polígons industrials, l’Ajuntament d’Ibi va sol·licitar novament, a principis d’any, un seguit d’ajudes a l’IVACE. Concretament 9, per un valor de 1.677.942 €, dels quals Conselleria ha estimat subvencionar el 60% (1.006.765,46 €). El restant 40% del cost total (671.176,46 €), serà sufragat per l’Ajuntament, tot i que no es descarta que Conselleria puga realitzar una millora i arribar a sufragar fins i tot el 100% de l’ajut sol·licitat.

Aquest projecte, que vol augmentar la competitivitat de la indústria ibense, manté així el seu paper impulsor de creixement sostenible i l’ocupació a la comarca i a la Comunitat Valenciana. El Consistori, a través d’un grup de treball format per les àrees d’urbanisme i indústria de l’Ajuntament, al costat d’Ibiae -Associació Empresaris d’Ibi-, ha treballat en l’elaboració d’un catàleg de necessitats industrials plasmades en aquests 9 projectes.

L’Alcalde d’Ibi, Rafael Serralta, destaca que “a l’hora de sol·licitar la subvenció, s’ha tingut en compte que pogués cobrir la totalitat dels polígons d’Ibi, de manera que el milió d’euros estarà destinat a que tots puguin seguir millorant. Ibi s’ha dut pràcticament el 50% de les ajudes destinades a la comarca en matèria de polígons. Estem contents amb la feina feta ja que, a més, s’ha treballat de la mà amb els empresaris, a través de la seva associació, per cobrir de manera precisa totes les necessitats que s’han anat detectant”.