Home Cultura Onil presenta els seus tres micro vídeos promocionals per a créixer turísticament

Onil presenta els seus tres micro vídeos promocionals per a créixer turísticament

0
SHARE

El proper diumenge 5 de maig és la data elegida per l’Ajuntament d’Onil per a presentar els 3 vídeos documentals amb els que es tractarà de donar a conèixer alguns dels principals atractius històrics i turístics que atresora la localitat. Serà a partir de les 18.30 hores a l’auditori del Centre Cultural de la vila de les nines on els veïns podran veure aquestes produccions que tenen una doble finalitat: donar a conèixer part de la història colivenca; i atraure més visitants a la població amb ells.

El primer dels vídeos en projectar-se recull la història dels fatxos, un dels elements identitaris d’Onil i que es celebren cada 24 de desembre. Es tracta d’un dels pilars que fonamenta la demanda de declaració com a BIC per part del Consistori per a aquesta tradició única, dins d’un vídeo produït per Artequatre, la productora matriu de tvA.

El segon dels vídeos forma part dels atractius del resin rehabilitat Pouet de la Neu, i amb ell s’explica la història del comerç de gel a aquesta població durant els segles passats. El darrer dels documentals narra la història de la producció de nines a Onil, bressol d’aquests productes infantils a Espanya, fent especials referències al Museu de la Nina com a una de les principals infraestructures culturals i turístiques de la localitat.