Inici Alcoià La Diputació convoca els I Premis de Voluntariat per a reconèixer la...

La Diputació convoca els I Premis de Voluntariat per a reconèixer la seua tasca a la província

768
0
COMPARTIR

Amb l’objectiu de reconèixer i posar en valor l’esperit solidari de les persones i entitats de la província, la Diputació d’Alacant ha creat els I Premis de Voluntariat, uns guardons dotats amb 12.000 euros i el termini de presentació de candidatures, obert ja, finalitzarà el proper 15 de setembre.

La diputada de Família i Ciutadania, Mercedes Alonso ha assenyalat que “mitjançant aquest certamen volem distingir, d’una banda, a aquelles entitats de la província que duen a terme projectes i iniciatives relacionades amb aquest àmbit; i de l’altra, a aquelles persones que desenvolupen, des d’alguna organització social, una trajectòria o labor extraordinària en l’exercici de l’acció voluntària”.

“Som un territori amable, obert i hospitalari que destaca, especialment, per la seva generositat i solidaritat amb els col·lectius més desafavorits”, ha destacat la diputada, que ha afegit al respecte que “la nostra província compta amb una important xarxa d’organitzacions socials que s’ha anat consolidant al llarg dels anys i què treballa de manera continuada i estable per millorar el benestar i qualitat de vida de les persones”.

Les fundacions i entitats sense ànim de lucre que es presenten es repartiran quatre premis per un import de 3.000 euros cada un d’ells, que aniran destinats a la promoció, formació i desenvolupament del voluntariat. Per la seva banda, el guardó adreçat a persones físiques consistirà en un trofeu i es contemplen, en aquesta categoria, dos premis.

Les bases del certamen es poden consultar a la pàgina web de la Diputació d’Alacant, en l’apartat de seu electrònica. Els guanyadors del mateix es donaran a conèixer en un acte institucional que tindrà lloc el proper 9 de novembre al MARQ.