Inici Castalla La Sindicatura de Comptes crida a presentar comptes a 3 mancomunitats i...

La Sindicatura de Comptes crida a presentar comptes a 3 mancomunitats i dos ajuntaments de la muntanya

448
0
COMPARTIR

Cada any, tots els ens públics han de presentar els seus comptes de l’exercici anterior a la Sindicatura de Comptes valenciana. Aquest fet és un requisit sense el qual cap dels ens afectats pot rebre cap tipus d’ajuda per part de la Generalitat Valenciana. Per això, la presentació del tancament dels comptes suposa el punt d’eixida en el cas de que qualsevol ajuntament o mancomunitat demane subvencions autonòmiques.

En aquest 2019, la Sindicatura de Comptes encara no ha rebut els documents pertinents de diverses administracions de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. Concretament, són tres mancomunitats -la de la Font de la Pedra, la de Serveis Socials de la Mariola i la de la Foia de Castalla- i dos ajuntaments -Cocentaina i Planes- de la zona. El cas de la mancomunitat que gestionar la depuració d’aigües entre Castalla i Onil, els comptes pendents ho estan des del 2016.

Tots els ens afectats ja han rebut, o rebran en breu, els requeriments per part de la Sindicatura de Comptes per a que presentem els documents pertinents. Es tracta del Compte General, que recull tota l’economia d’ajuntaments i mancomunitats. El total d’ajuntaments valencians en aquesta situació ascendeix a 78.