Home Castalla Tots els municipis de la Foia augmenten el reciclatge d’envasos per damunt...

Tots els municipis de la Foia augmenten el reciclatge d’envasos per damunt del 16%

1961
0
SHARE

El reciclatge és una de les vies més ràpides i ja actives per a aplicar la sostenibilitat del món que ara brilla per la seua absència. Reutilitzar els materials que produeix d’èsser humà suposa una reducció en la quantitat de residus que genera cada persona del que pot dependre la qualitat de l’aire, la pesca al mar o els contaminants que té la terra. Per això són contínues les campanyes que criden a reciclar a la societat.

A la sub comarca de la Foia de Castalla -exceptuant Ibi- opera el Consorci de Residus CREA, que gestiona la brossa d’aquestes poblacions junt amb altres del Vinalopó. L’ens ha dut a terme el control del volum de reciclatge a aquestes poblacions, amb especial atenció als mesos de març i abril, però amb dades de tot l’any. Una dades que revelen un augment en l’índex de reciclatge d’envasos del 16%, com a mitjana, a totes les localitats del consorci. Un augment que s’ha mantingut durant els darrers mesos.

Destaca especialment la ciutat de Castalla, que ha sigut guardonada com la localitat inclosa en el consorci que més ha augmentat les seues xifres de reciclatge. L’increment a la capital de la Foia és de vora el 39,4%, mantingut durant els darrers mesos. Gràcies a aquestes dades, Castalla ha rebut un guardó de 6.000 euros que ha destinat a fins solidaris. L’Associació Despertar és la que ha rebut aquesta quantitat, que contribuirà a una millor prestació de les seues tasques d’ara endavant.