Inici Alcoi La UA recull a Alcoi la menció d’honor del programa “Ciència en...

La UA recull a Alcoi la menció d’honor del programa “Ciència en Acció” pel curs “Divulgar Ciència en el segle XXI”

240
0
COMPARTIR

La catedràtica de Física Aplicada de la Universitat d’Alacant, Isabel Abril, ha rebut la menció d’honor en la modalitat “Treballs de Divulgació Científica. Premsa, Ràdio i Televisió” del programa “Ciència en Acció” pel curs “Divulgar la Ciència en el segle XXI”. El lliurament del premi es va celebrar el passat 6 d’octubre de 2019 al Teatre Calderón d’Alcoi (Alacant).
“Ciència en Acció” és una iniciativa del Consell Superior d’Investigacions Científiques, la Fundació Lilly, la Fundació Princesa de Girona, l’Institut de Ciències Matemàtiques, la Reial Societat Espanyola de Física, la Reial Societat Espanyola de Química, la Societat Espanyola d’Astronomia, la Societat Geològica d’Espanya i la Universitat Nacional d’Educació a Distància. Aquest programa, que premia els millors projectes de divulgació científica, ha reconegut el curs “Divulgar la ciència en el segle XXI”, iniciativa que duen a terme en la UA Isabel Abril, catedràtica de Física Aplicada de la Universitat d’Alacant; Nicolás Cuenca, catedràtic de Biologia Cel•lular de la Universitat d’Alacant; Rafael García Molina, catedràtic de Física Aplicada de la Universitat de Múrcia, i Mercedes Pastor, catedràtica de Química Inorgànica de la Universitat d’Alacant. “Per a nosaltres és un orgull rebre aquesta menció, ja que el programa “Ciència en Acció” és el concurs de divulgació científica més prestigiós d’Espanya, amb una trajectòria de més de 20 anys”, destaca Abril.
En aquest sentit, la catedràtica de la UA explica que “aquesta menció és un reconeixement al treball que fem anualment per a oferir un curs de gran qualitat apostant per temes de gran interès amb reconeguts divulgadors i científics de tot el panorama nacional”. De fet, la segona edició del curs “Divulgar la Ciència en el segle XXI” celebrada el mes de setembre passat, va batre rècords de participació, amb més de 140 matriculats.