Inici Castalla La Volta a Llevant amb Minicotxes farà parada turística a Onil

La Volta a Llevant amb Minicotxes farà parada turística a Onil

344
0
COMPARTIR

Fins a 21 minicotxes participaran la propera setmana en la Volta per Llevant amb aquests vehicles, d’un tamany més reduït que els turismes habituals. Serà concretament entre el 15 i el 20 de setembre, quan els vehicles recórreguen diverses localitats alacantines dins d’un esdeveniment que té no només un caire esportiu respecte al motor, sinó que també té una vessant turística.

De fet, una de les poblacions de la Foia de Castalla, Onil, serà una de les estacions de la caravana. La parada serà el proper dijous 19 de setembrei inclouràla visita a diferents ubicacions significatives de la població. Entre elles, una de les principals fàbriques de nines de la població, un dels productes pel que la vila colivenca és reconeguda més enllà de la muntanya alacantina.

A més, els participants en la Volta per Llevant també visitaran el Museu de la Nina i exposaran els 21 vehicles al centre de la localitat per a que puguen ser admirats pels veïns. La ruta dels microcotxes visitarà altres localitzacions alacantines com Castalla, Monòver o Guadalest, entre altres, en el que també suposa una experiència gastronòmica per als pilots.