Home Alcoi L’Ajuntament d’Alcoi demana una rectificació pública al portaveu de Compromís Alcoi, Màrius...

L’Ajuntament d’Alcoi demana una rectificació pública al portaveu de Compromís Alcoi, Màrius Ivorra

1442
0
SHARE

Davant de les informacions aparegudes als mitjans de comunicació, on es qüestionava que l’Ajuntament d’Alcoi haguera cedit maquinària de neteja de manera puntual, durant les Festes de Moros i Cristians, a l’Ajuntament de la Vila Comtal, des del govern s’aclareix la legalitat, la utilització de la mateixa fóra de l’horari d’ús d’Alcoi, l’absència de cost econòmic pels alcoians i la normalitat d’aquest tipus de col·laboració entre municipis.

Cocentaina va sol·licitar el passat 8 d’agost la col·laboració de l’Ajuntament per a la cessió de maquinària de neteja durant les seues festes mitjançant una sol·licitud formal. L’administració alcoiana va obrir expedient, va demanar informe tècnic al respecte, el qual va ser positiu, i va cedir la maquinària, dins de la normalitat que la col·laboració entre municipis imposa. Cal destacar que la sol·licitud a més a més, s’explica perquè Cocentaina, actualment, està elaborant el nou contracte de neteja viària, i donat el bon funcionament del servei a Alcoi, volia provar aquesta maquinària en una data de molta activitat com són les seues festes.

Ademés, un informe tècnic especifica que es pot fer segons el plec de condicions tècniques, que aquesta no afectarà al correcte funcionament del servei en Alcoi i que econòmicament no suposarà despesa.

Des del govern, el regidor de Transició Ecològica, Jordi Silvestre, indica que és incomprensible que Compromís Alcoi continue «faltant a la veritat» de manera intencionada: «Ja van uns quants temes que Compromís falta a la veritat i mai rectifica. No podem entendre com el portaveu de Compromís Alcoi qüestione una cessió que és legal segons el plec del contracte que ell va treballar i votar en el ple». Silvestre també aclareix: «La cessió està contemplada al plec i és correcta, no afecta el servei de l’Ajuntament en cap moment i no té cap cost econòmic».