Inici Alcoi L’Ajuntament d’Alcoi realitza millores a l’edifici del Conservatori de Música i Dansa...

L’Ajuntament d’Alcoi realitza millores a l’edifici del Conservatori de Música i Dansa d’Alcoi

343
0
COMPARTIR

El Conservatori Elemental de Música i Dansa Juan Cantó d’Alcoi continua millorant les seues instal·lacions. En concret, les millores que es  realitzaran durant el mes d’agost i principis del mes de setembre tenen un import total de prop de 9.000 euros.

Es tracta de reparacions en plaques de marbre, peces del sòl deteriorades, reparacions en parets i en sostres afectats per filtracions d’aigua. També es pintarà el vestuari, l’aula polivalent, els despatxos, la sala de reunions, les aules i les humitats. No obstant això, en tractar-se d’un edifici protegit, hi ha algunes parets en les quals no es pot actuar. En l’apartat de fusteria es canviarà alguna porta, s’instal·laran mòduls d’emmagatzemament i mobles. També s’actuarà en la reparació de barres de ballet i en els sostres.

Amb aquestes millores, l’Ajuntament va realitzant un manteniment constant dels edificis educatius municipals perquè les diferents comunitats educatives compten amb les millors condicions.

En el cas del Conservatori Municipal, les dues últimes legislatures, des de l’Ajuntament s’ha treballat constantment per millorar el centre, ampliant les seues especialitats, creant noves borses d’ocupació per a diferents disciplines, comptant amb els alumnes del Conservatori per a múltiples activitats lúdiques, millorant la zona exterior o creant un campus de dansa, entre altres iniciatives. Pel que respecta al Conservatori de Música, en aquesta última legislatura, el centre ha vist com la matrícula d’alumnes superava les 200 persones.