Home Alcoià Rocío García del Club de Gimnàstica Rítmica Sant Jordi, s’alça amb el...

Rocío García del Club de Gimnàstica Rítmica Sant Jordi, s’alça amb el campionat provincial Base de rítmica

2221
0
SHARE

El Club de Gimnàstica Rítmica Sant Jordi ha superat la complicada fase provincial del Campionat Nacional de Conjunts i Copa Base individual amb la classificació de totes les seves gimnastes i l’obtenció d’una medalla d’or. La va penjar la gimnasta de la categoria Infantil, Rocío García, que va realitzar el millor exercici dels 18 aspirants que competien en aquest bloc. Aquesta medalla va ser el colofó ​​a l’exitosa i intensa jornada que va tenir lloc el dissabte 29 de setembre al pavelló Ifach de Calp. Allà el conjunt Infantil, amb Helena Gisbert, Maria Muñoz, Claudia López, Claudia Galera, Ainara Linares i Noa Villar es va classificar en quarta posició, a tres centèsimes de la medalla de bronze. El conjunt Juvenil va aconseguir la cinquena millor nota amb Andrea Ortiz, Zaida Benyeto, Patricia Ruiz, Miriam García i Ainara Gisbert. També meritòria va ser la classificació en sisena posició del conjunt Aleví compost per Lídia López, Edurne Nicolau, Maria Abad, Lídia Prats i Lucía Gozalbez, que va mostrar la seva vàlua en la seva estrena en el nivell Base.
Les 17 gimnastes del CGR Sant Jordi tornaran a mesurar-se en la fase autonòmica amb els millors conjunts i individuals classificats que van aconseguir la seva classificació el passat cap de setmana a les tres províncies. El autonòmic se celebrarà el diumenge 7 d’octubre al poliesportiu Francisco Laporta d’Alcoi. De l’autonòmic passaran les gimnastes que realitzen els 15 millors exercicis de cada categoria per disputar la final del Campionat Nacional Base de Conjunts i la Copa Individual Base que tindrà lloc a Múrcia del 7 al 11 de novembre.