Home Alcoi EBRO 0 ALCOYANO 0, ELS DE MIR NO MARQUEN NI DE PENAL

EBRO 0 ALCOYANO 0, ELS DE MIR NO MARQUEN NI DE PENAL

1168
0
SHARE

Partit típic de Segona B, camp petit, moltes imprecisions, i pilotades, amb un Ebro que va dominar el joc però de manera infructuosa, davant un Alcoyano una miqueta reservó i que no va saber aprofitar ni el penal que va disposar en les acaballes del partit
La primera meitat com a curiositat semblava una trobada de futbol d’antany, amb un jugador per cada equip amb els caps embenats, sent Barreda el jugador de l’Alcoyano que va haver de jugar amb aquest look tota la trobada. El domini en aquest primer període va correspondre principalment al conjunt aragonés, encara que la veritat és que no es van convertir en ocasions clares, mentre que per la seua banda l’Alcoyano tampoc es va prodigar en excés, però en el minut 35 un gran control orientat d’Eldin i xut col·locat, va acabar en gol, però que no va pujar al marcador per un ajustat o dubtós fora de joc del mitja punta alcoyanista.
Després de la represa les coses no van canviar molt, i en el 60 l’Ebro ja va obligar a Bañuz a realitzar un gran rebuig en el qual fins llavors va ser la millor ocasió dels locals. L’Alcoyano no aconseguia sortir fins que en el 84 Óscar Díaz va realitzar un gran tret des de la frontal que buidaria no sense dificultats Salva. Aquesta jugada va esperonar al Deportivo que amb el mateix protagonista, Óscar Díaz va ser objecte de penal, però el davanter va malgastar la pena màxima o per ser exactes, Salva de la Cruz va endevinar la seua intenció i va detenir la pena màxima en els instants finals del partit.

Per l’Alcoyano van jugar: Bañuz, Barreda, Pajarero, Tomás Ruso, Hermosa, De Lerma Omgba, Eldin (Lino), Reyna, Vicente (Navarro), i Braulio (Óscar Díaz).