Home Destacats 26 joves realitzen a Ibi el curs d’estiu sobre les emocions en...

26 joves realitzen a Ibi el curs d’estiu sobre les emocions en temps de pandèmia

464
0
SHARE

Ja ha finalitzat a Ibi el curs d’estiu organitzat per la Regidoria d’Educació “Les emocions en temps de pandèmia”. A la seua clausura ha assistit l’alcalde d’Ibi, Rafael Serralta, que ha lliurat el diploma d’assistència als 26 alumnes de 5è i 6è de primària i 1r, 2n i 3r de l’ESO que l’han realitzat. Des del passat 28 de juny, aquesta acció formativa, impartida per l’Associació Blue Beehive, s’ha desenvolupat entre les aules de l’antiga fàbrica Pilen i el Centre Cultural Salvador Miró en horari de matins.

Amb els “Cursos d’Estiu” l’àrea d’Educació de l’Ajuntament d’Ibi cerca la promoció de l’èxit educatiu, resultant d’interès per a les famílies i per a l’alumnat que aprèn de forma divertida. Els participants desenvolupen habilitats i competències per arribar a un aprenentatge significatiu i motivador que tinga en compte l’excel·lència educativa, el desenvolupament personal i la repercussió en l’entorn.

Per a aquest estiu de 2021, s’ha buscat una temàtica d’acord a les emocions que estem sentint en aquests temps de pandèmia, fent una dedicatòria especial a totes les persones més vulnerables que l’han patit com són la gent gran i aquells que han dedicat també el seu temps i treball per cuidar-los. Els 26 alumnes que han conviscut durant aquestes tres setmanes han reconegut i expressat el que senten mitjançant la creativitat, les arts plàstiques, les arts escèniques, l’expressió corporal i les noves tecnologies. En concret han treballat la ceràmica, han practicat el ball, han elaborat un còmic, han creat un videojoc d’emocions, han expressat els seus sentiments a través del reciclatge de materials i han reviscut la història local de la mà de l’àrea d’Educació de l’Ajuntament de Ibi i de l’Associació Blue Beehive, que han comptat amb la col·laboració del departament d’Esports, el Museu de la Biodiversitat, el Museu de la Joguina, la Unitat de Prevenció de Conductes Addictives i l’àrea d’Educació, Joventut, Infància i Adolescència.

Com a colofó ​​a aquesta formació i a manera d’homenatge, l’alcalde d’Ibi va fer entrega d’un mural en ceràmica preparat pels alumnes i les alumnes de el curs a la Residència de la Tercera Edat “Asilo San Joaquín” d’Ibi.