Home Destacats Tania la soprano d’Alcoi que emociona cada vesprada als seus veïns

Tania la soprano d’Alcoi que emociona cada vesprada als seus veïns

5491
0
SHARE

Tania emociona cada vesprada als veïns del Carrer Alacant, coneguda popularment com la Beniata. La soprano explica que tot això va començar després de veure com a Itàlia diferents cantants eixien als balcons per a animar al poble “i perquè no ho faig jo?” va pensar Tania i dit fet. Amb l’objectiu d’unir al seu carrer, de “fer carrer”, i donar-li la importància que té un dels carrers “oblidats” d’Alcoi com ella diu, ix al balcó totes les vesprades a les 19.00 hores i després del brindis de la Traviata comença el concert.
Hui encara que plovia i el temps no era l’idoni, la seua veu ens ha delectat amb l’Ave María de Schubert, un vianant, que transitava en eixos moments pel carrer s’ha assegut enmig de la vorera per a escoltar-la.
La resposta dels veïns és impressionant, es mostren entusiasmats per escoltar diàriament àries d’òpera, sarsueles, oratòries …. Totes amb un significat molt especial, expressant el seu estat d’ànim, per a ella també és “un moment en el poder esplaiar-se i continuar tenint eixa sensació d’estar viva”
Cada dia són mes els que ixen al balcó per a escoltar-la, però no sols ixen a escoltar-la, si no a gravar-la i compartir la seua veu. Com jo que visc en l’altra part de la ciutat i la puc seguir gràcies al instagram d’un amic. Rep innombrables felicitacions pel mòbil de gent que ni coneix i Tania s’alegra, esta contenta d’il•lusionar a la gent encara que siga per un ratet.
I és que aquests emotius moments suposen un lleu alleujament en uns dies en què el confinament en els nostres domicilis pot arribara ser aclaparador. Tania, durant l’entrevista em parla del silenci dels carrers, un silenci “brutal” com apunta, que fa que la seua veu arribe a escoltar-se al carrer Oliver.
Tania una coneguda soprano, amb una ja extensa carrera musical, també ha hagut de cancel•lar els seues nombrosos concerts i recitals i espera que aquesta situació finalitze prompte.
Pots veure una de les seues actuacions en el següent enllaç