Home Cocentaina Denunciada una família de Cocentaina per eixir al carrer i fer la...

Denunciada una família de Cocentaina per eixir al carrer i fer la seua pròpia processó de Setmana Santa

2007
0
SHARE

Una família de Cocentaina citada a declarar davant la Guàrdia Civil per saltar-se el confinament i eixir al carrer per a celebrar la seua particular processó de Setmana Santa.
Els fets van ocórrer divendres passat sant quan esta família que resideix en la zona residencial del Mas del Moltó es van posar la seua indumentària de Setmana Santa i van eixir al carrer per a realitzar la seua particular processó. Aqueix moment va ser immortalitzat pels allí presents i ràpidament les fotografies es van escampar per les xarxes socials fins a arribar a les mans de la Guàrdia Civil qui va actuar conforme a la llei. Fonts consultades per aquest redacció ens assegurarien que a més de la denuncia se’ls ha interposat arrest domiciliari.
Des del consistori Municipal també han volgut mostrar el seu desacord amb els fets. L’alcaldessa Mireia Estepa, hauria declarat a diferents mitjans de comunicació que l’Ajuntament de Cocentaina condemna molt fermament l’eixida al carrer simulant una processó, que van fer ahir unes poques persones saltant-se’l confinament”. I que “Una dels persones implicades s’ha posat en contacte amb ella per demanar disculpes al poble de Cocentaina per aquests fets ocorreguts”. la primera edil ha destacat a més que aquesta actitud “no representa” als veïns de Cocentaina que estan complint amb el confinament.