Home Alcoià Encara no s’ha obert el procediment de sol•licitud d’admissió d’alumnat en els...

Encara no s’ha obert el procediment de sol•licitud d’admissió d’alumnat en els centres escolars d´Alcoi

993
0
SHARE

L’ajuntament d’Alcoi informa que encara NO s’ha obert el termini per a presentar les sol•licituds d’admissió de l’alumnat. Tot i que habitualment s’estaria en ple procés de sol•licitud, a causa de la situació provocada per la Covid 19, en aquests moments s’està pendent que es publique la resolució per la qual s’estableixen el calendari d’admissió de l’alumnat en centres públics i centres privats concertats per al curs 2020-21 a la província d’Alacant. Segons han indicat, es preveu que es publique a finals de maig o principis de juny. Tota la informació es donarà puntualment a través de la pàgina web i xarxes socials de l’Ajuntament d’Alcoi i s’enviarà a tots els mitjans de comunicació.
Segons el DECRET LLEI 2/2020, de 3 d’abril, de mesures urgents, en l’àmbit de l’educació, de la cultura i de l’esport, per a pal•liar els efectes de l’emergència sanitària provocada per la Covid-19 (capítol II, article 5), per al curs 2020-2021 el procediment d’admissió es tramitarà de forma electrònica, tot i això l’administració educativa habilitarà punts d’atenció a l’usuari per a aquelles persones que no disposen de mitjans electrònics.
El calendari escolar seguirà tal com estava previst, després d’aquests dos dies de festius escolars que hi ha hagut els dies 24 i 28 d’abril, finalitzarà el 17 de juny.
El regidor d’Educació, Alberto Belda, explica que: «Moltes famílies estan preguntant per aquest procediment i volem que estiguen tranquil•les, quan s’òbriga el termini informarem per tots els canals possibles. Vull felicitar-les perquè estan fent un esforç durant aquest Estat d’Alarma, mares i pares estan enginyant un munt d’activitats per a la infància en casa».
Finalment indicar que la regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Alcoi repartirà aquesta setmana 10 tauletes més entre unitats familiars vulnerables de la ciutat amb una o més filles i fills en edat escolar, tant del cicle d’educació primària com secundària. Recordem que recentment ja va repartir 52 seguint les indicacions dels centres educatius que han vist la necessitat d’augmentar en 10 el nombre de repartiments.