Home Destacats 32 nous casos de coronavirus en tan sols un cap de setmana...

32 nous casos de coronavirus en tan sols un cap de setmana en el departament de Salut d’Alcoi

2368
0
SHARE

Ja són 500 les persones que s’han contagiat per coronavirus en l’Àrea de Salut d’Alcoi des que s’iniciara la pandèmia. La Conselleria de Sanitat ha actualitzada hui les seues dades i podem observar que en els últims 15 dies hi ha hagut 72 PCR amb resultat positiu, dels quals 32 són només d’aquest ultime cap de setmana.
Les xifres comencen a tornar a disparar-se i cada dia sumem més casos de contagi. Cal destacar municipis com el de Banyeres que compta en aquests moments amb 24 casos actius, a Alcoi s’haurien contagiat en aquests últims 14 dies 21 persones, a Ibi 19 , Muro i Benilloba sumarien 3 casos cadascun. D’altra banda municipis com Cocentaina i Castalla no han sumat cap cas en els últims dies.
La incidència del Covid en els nostres municipis comença a preocupar i les corporacions municipals ja estan prenent mesures per a evitar que el número augmente més.
Des que s’iniciara la crisi sanitària els municipis el nombre acumulat de casos seria el següent: Alcoi amb un total de 289 positius, li segueix Ibi amb 77, Onil amb 36, Castalla amb 28, Banyeres amb 29, Cocentaina amb 17,Muro amb 13, Tibi 12,Benilloba 3, l´Orxa 2, Beniarres 2 Benimarfull 1, Penaguila 1, Alfafara 1