Home Alcoi L’Ajuntament d’Alcoi té a punt el dispositiu d’emergéncies davant el risc de...

L’Ajuntament d’Alcoi té a punt el dispositiu d’emergéncies davant el risc de nevada

526
0
SHARE

L’Ajuntament d’Alcoi té a punt el dispositiu d’emergències davant el risc de nevada, tenint en compte les previsions meteorològiques que apunten la possibilitat de neus a partir d’aquesta pròxima matinada. L’alcalde, Toni Francés, regidors del govern i tècnics de departaments municipals com a Policia Local, Protecció Civil i Emergències, Obres i Serveis i Medi Ambient han mantingut aquesta mateixa vesprada una reunió telemàtica en la qual s’ha repassat aquest dispositiu.

En la reunió s’han revisat els mitjans materials i humans previstos, de cara a treballar en cas que la neu faça acte de presència, tant en el nucli urbà com en les diferents urbanitzacions i instal•lacions existents en l’extraradi. Es disposen ja d’uns 20.000 quilos de sal, que s’escamparan perquè es fonguen les plaques de gel que puguen formar-se i evitar problemes. A més del dispositiu municipal, es compta amb els diferents serveis d’emergència en cas que foren necessaris.

Entre les qüestions que també s’han abordat està la previsió que l’alberg que gestiona Creu Roja aculla també a persones sense llar en cas que siga necessari, i l’Ajuntament facilitarà a les persones majors que el necessiten servei per a fer la compra o medicines, entre altres. Igualment, s’ha tractat el transport universitari i l’autobús urbà en cas de neu.

L’alcalde, Toni Francés, ha assenyalat que “l’Ajuntament d’Alcoi té previst el dispositiu i els diferents departaments municipals ja han coordinat efectius. Estem molt pendents de les previsions meteorològiques i en l’instant en què siga necessari entrarà en marxa el dispositiu”.

A través de les xarxes socials de l’Ajuntament d’Alcoi anirem informant des de primera hora de demà de qualsevol incidència que puga presentar-se.