Home Banyeres Banyeres augmenta l’incidencia del Coronavirus i suma 71 nous casos positius

Banyeres augmenta l’incidencia del Coronavirus i suma 71 nous casos positius

1208
0
SHARE

Banyeres suma 71 nous casos positius per coronavirus des de l’última actualització oferida divendres passat 15 de gener. Amb això, el municipi registra des de l’inici de la pandèmia un total de 560 casos positius. Dels últims casos positius, s’han produït 27 altes metgesses, per la qual cosa hui Banyeres compta amb 187 casos actius.

Per sort en aquesta actualització no cal lamentar cap mort, per la qual cosa el municipi compta des de l’inici de la pandèmia amb 9 decessos.

Des del consistori municipal mostren la seua gran preocupació i continuen demanant l’autoconfinament de la població i demanen la màxima responsabilitat individual i col·lectiva i continuen demanant que:

– No s’isca de casa, a excepció de fer compres bàsiques, motius sanitaris, treball o cura de dependents.
– No reunir-se ni amb família ni amistats, i evitar al màxim el contacte amb persones majors.
— Fer les comandes per telèfon als comerços i restauració per reduir al máxim la mobilitat de les persones i el temps de permanència en els establiments.
— Les persones esportistes han de practicar esport de manera individual, en parella o amb convivents, sempre a l’aire lliure i sense cap tipus de contacte físic.
— S’ha de complir els aïllaments i mesures recomanades, tant els positius, les persones convivents amb persones positives com els contactes estrets negatius.
— Cal mantenir una bona higiene de mans.
– Sempre s’ha de guardar la distancia de seguretat.
— Quan el Centre de Salut Pública d’Alcoi es pose en contacte amb un cas positiu confirmat, s’ha de comunicar tots els contactes estrets dels últims dies.
— Les persones positives mitjançant proves a clíniques externes, cal que ho comuniquen al seu metge de capçalera o al telèfon 900.300.555.
— Tant la Policia Local com la Guàrdia Civil està sancionant per límcompliment de les mesures preventives marcades per les autoritats sanitàries: caretes, nombre de persones reunides, distàncies de seguretat…
— Dubtes COVID-19:al 900 300 555 o a l’App GVA Coronavirus.

A mes a mes des de l´Ajuntament es recorda que si qualsevol persona necessita ajuda (lliurament de menjar, compres…), per no tindre assistència familiar o d’amistats per poder cobrir les necessitats de primer ordre, poden posar-se en contacte amb el Departament de Serveis Socials, telefonant al 685 40 08 58 (de dilluns a divendres, de 9.00h a 14.00h).