Home Sanitat El 95,3% de les PCR realitzades aquest dimarts als alumnes de les...

El 95,3% de les PCR realitzades aquest dimarts als alumnes de les aules confinades donen negatiu

1127
0
SHARE

El 95,3% de les PCR realitzades aquest dimarts als alumnes de les aules confinades en l’Àrea de Salut d’Alcoi, han donat negatiu. Les proves que es van dur a terme des del mateix vehicle es van realitzar a un total de 15 aules de diferents municipis. De les 300 proves realitzades a estudiants i professors només 14 van donar positiu.

Però no cessen els casos en els centres educatius, en l’actualització d’ahir dijous Sanitat ha tornat a comunicar dos brots produïts en l’àmbit educatiu en el municipi d’Alcoi, un d’ells amb tres casos i l’altre amb 26.

A Alcoi el centre educatiu mes afectat pel coronavirus en el Col•legi Santa Ana amb aules confinades en tots els nivells educatius i 7 professors que estan a casa per donar positius en proves PCR.
Des del centre s’ha demanat la suspensió temporal de les classes presencials ja que consideren que la situació és greu i que la millor solució és fer classes telemàtiques, a més a mes s’ha enviat una carta als pares comunicant la situació i informant-los que el centre estarà obert mentre Sanitat contesta, per la qual cosa l’assistència a classe és obligatòria.

Segons el protocol establit, si un centre educatiu presenta un 30% de confinament pot demanar el tancament o suspensió de les classes almenys durant una o dues setmanes.