Home Sanitat El departament de Salut d’Alcoi només suma 6 positius en l’última setmana...

El departament de Salut d’Alcoi només suma 6 positius en l’última setmana mentre l’hospital Verge dels Lliris roman sense cap malalt per Covid en planta

624
0
SHARE

La incidència en l’àrea de salut d’Alcoi continua estable amb 15 casos per cada 100.000 habitants.
En l’última actualització feta per la Conselleria de Sanitat realitzada aquest divendres 9 d’Abril, tan sols quatre municipis han sumat positius.

A més des de ja fa 15 dies que no s’ha de lamentar cap decés per Covid 19 en tota l’àrea de salut.
Resultat d’aquestes dades és que no hi haja cap persona hospitalitzada ni en planta ni en UCI a l’hospital Verge dels Lliris d’Alcoi.

Per ciutats Alcoi suma un positiu en l’última setmana quedant la incidència en 1 per cada 100.000 habitants. *Banyeres i Cocentaina són els municipis que tenen una incidència més elevada ja que sumen 2 i 1 cas respectivament quedant la incidència en *Banyeres en 99 casos per cada 100.000 habitants i Cocentaina en 69. Per la seua part Ibi ha sumat dos casos positius situant-se en 21 casos per cada 100.000 habitants.

La resta dels municipis de l’àrea de salut d’Alcoi tenen una incidència zero, ja que en els últims dies no han sumat cap cas positiu ni tampoc cap decés