Home Alcoi Alcoi un any mes serà la seu de la trobada d’investigadors en...

Alcoi un any mes serà la seu de la trobada d’investigadors en càncer

462
0
SHARE

El 22 i 23 d’Abril tindrà lloc a Alcoi la V Trobada d’Investigadors del Càncer a Alcoi, unes jornades que es desenvoluparen l’el IVAM CADA i que reunirà els millors professionals i que compartiran els seus treballs, estudis i avanços en la lluita contra el càncer.

L’objectiu d’aquestes jornades, organitzades per +queuntrail, es el de donar visibilitat al treball dels investigadors sanitaris, a més de reivindicar amb això el finançament dels investigadors, com ha explicat Paco Fuster organitzador de l’esdeveniment.

En aquest fòrum coincideixen diferents investigadors i fundacions com l’investigador i cap del laboratori de biologia Molecular del IVO, José Antonio Guerrero, que a més dirigeix les jornades, qui va estar en la presentació al costat de Jacobo Martínez, membre de la fundació per al foment de la investigació i a Pau Bernabéu, director del Campus d’Alcoi de la UPV.

En aquesta trobada, a més, es presentaran els projectes agraciats amb la beca ASEICA i +queuntrail a Xose Bustelo, Víctor Javier Sánchez Arévalo i Verónica Rodilla.