Home Alcoià Reivindicacions per defensar l’assistència sanitària del departament 15 d’Alcoi i Comarca

Reivindicacions per defensar l’assistència sanitària del departament 15 d’Alcoi i Comarca

1136
0
SHARE

Part dels metges de l’àrea de salut d’Alcoi tornen a reivindicar millores. Quasi 200 professionals mèdics de tot el departament de Salut d’Alcoi s’adherien fa unes setmanes a un manifest que tracta de ser una defensa de l’assistència sanitària del departament 15 d’Alcoi i Comarca.

Aquesta protesta ha tingut lloc el divendres 23 a les 12h simultàniament en dos centres de salut el de Muro i el de la Fàbrica d’Alcoi i a més, en la porta de l’Hospital Verge dels Lliris d’Alcoi. Als diversos punts es van llegir les demandes dels professionals i van estar portant un llaç negre com una crida a la societat per tal de millorar la situació sanitària.

El que demanen els professionals en aquest manifest es l’actualització i dotació de mitjans tecnològics per a l’assistència sanitària, oferir consultes en atenció primària amb temps raonables per a una atenció digna i amb qualitat, acabar amb la manca de professionals, aconseguir unes urgències amb recursos i planificació adequada, acabar amb les llistes llargues d’espera quirúrgica, acabar amb una activitat de quiròfans reduida al 50% de forma habitual i aconseguir estabilitat en els professionals de l’àrea per a millorar l’atenció de la salut.

Aquesta reivindicació ha aconseguit més unanimitat, cada vegada més plataformes s’estan unint al que demanen els professionals mèdics a aquest manifest, altres plataformes de metges també s’estan interesant per tot aquest moviment reivindicatiu.

Per part d’aquesta plataforma de metges del departament de Salut d’Alcoi van a seguir reivindicant els punts criticats amb diferents accions que duran a terme al llarg del que queda de juliol i agost.

Unes protestes que seguirán duent-se a terme al llarg del mes d’agost.