Home Cocentaina Cocentaina serà seu de l’edició XI del Nacional ITTAF de Taekwondo Tradicional...

Cocentaina serà seu de l’edició XI del Nacional ITTAF de Taekwondo Tradicional aquest cap de setmana

854
0
SHARE
Monument a l'entrada de Cocentaina des de Muro.

El pròxim dissabte 5 de febrer  tindrà lloc al pavelló municipal de Cocentaina l’edició XI del Nacional ITTAF de Taekwondo Tradicional, amb modalitat de combats i tuls.

Aquest esdeveniment esportiu comptarà amb més de 120 participants de tot el territori nacional, i que durant tot el dia del dissabte competiran per les medalles per proclamar-se campions d’Espanya.

Entre els participants d’aquesta edició comptarem amb el Club Dorya que té la seu a la malaurada localitat de Llanos de Aridane, en l’illa de la Palma. El club Dorya participarà amb un total de 15 esportistes i 4 entrenadors, a més d’aportar 3 àrbitres per a les diferents competicions que tindran lloc.

Des de l’ajuntament de Cocentaina es vol col·laborar amb la visita d’aquest club a terres del Comtat i prendre part d’aquest Nacional amb l’esforç que açò els pot suposar. Per aquest motiu, Cocentaina col·laborarà amb 2.000 euros per a que tota l’expedició del Club Dorya puga sufragar algunes de les despeses que generarà la seua participació.

El regidor d’Esports, Octavio Cerdà, explica que després d’haver-nos informat de la situació i ser coneixedors que el Club Dorya prenia part del Nacional a Cocentaina, i de que algunes de les famílies dels esportistes ho havien perdut tot amb la catàstrofe del volcà: «pensem que aquesta col·laboració és el mínim que podem fer per a que la seua visita a la nostra localitat no siga un esforç tant considerable i que així puguen gaudir de la competició, de l’ambient esportiu i de la nostra terra i la nostra gent.»