Home Alcoi Presentada la nova web Alcoi Smart City

Presentada la nova web Alcoi Smart City

467
0
SHARE

Aquest matí l’alcalde d’Alcoi i regidor de Gestió Estratègica i Ciutat Intel·ligent, Toni Francés, el regidor d’Innovació, Indústria i Activitats, Societat Digital, Jordi Segura, acompanyats pel cap de Departament d’Informàtica, Juan Antonio Vilaplana, han presentat la nova web Alcoi Smart City.

Aquesta actualització de la web permetrà apropar a la ciutadania el concepte d’smart city i l’actuació de la ciutat al voltant d’aquest tema, aportarà dades als ciutadans i ciutadanes i l’accés a tots els serveis de l’Ajuntament d’Alcoi, en definitiva a tots els projecte que s’estan duent a terme a la ciutat. Una millora qualitativa i quantitativa que té ara la web respecte a l’anterior.

Entre els aspectes més destacats que podem consultar està tota la informació d’indicadors en temps real que ve directament de la plataforma de ciutat i s’anirà ampliant, a més han explicat que a partir d’ara tots les licitacions inclouran l’apartat Smart i s’hauran de facilitar les dades perquè puguen ser consultades.

La web també conté la nova versió del Heoportal, totes les APP de la ciutat, accés directe a la seu electrònica i s’ha adaptat a tots els dispositius.

Toni Francés, Alcalde d’Alcoi, ha afegit que aquesta és “una web viva que anirà creixent i ampliant-se i que cada vegada donarà més informació per a la ciutadania i a les empreses d’Alcoi”.

La web és aquesta: https://smartcity.alcoi.org/ca/index.html