Home Destacats L’IES Serra de Mariola de Muro d’Alcoi organitza les segones jornades professionals...

L’IES Serra de Mariola de Muro d’Alcoi organitza les segones jornades professionals d’FP

456
0
SHARE

El proper dia 24 de febrer es realitzaran les segones jornades professionals d’FP a l’IES Serra de Mariola de Muro d’Alcoi organitzades pel departament de turisme del centre.

Les jornades constaran de quatre ponències a càrrec de Nerea Sanfe, comunicadora i presentadora de televisió, Lourdes Rubio, Gerent de la Ruta del Vi d’Alacant, Ana Linares, Empresa de serveis turístics Quality Tours, i Salva Ramírez, especialista en turisme cinegètic de la empresa Ibex Project.

A més, aquesta jornada estarà dinamitzada pels alumnes del cicle de Restauració del centre de FP alcoià de Batoi, que prepararan un càtering per a l’ocasió (Coffee break) i un taller de cocteleria acrobàtica ( Bartender Show).

La jornada s’inaugurarà a les 9h per Manuel Gomicia, Director de la formació professional de la conselleria d’educació de la Generalitat Valenciana i la clausura serà a càrrec d’Indira Amaya d’Ameglio, Gerent d’Hotel i Restaurant Masia La Mota i presidenta Associació Provincial de Turisme Alacant Interior.

A l’IES Serra de Mariola de Muro d’Alcoi, un dels instituts més grans de la comarca del Comtat, situat al cor de la serra de Mariola, treballen per convertir-se en centre de referència de formació professional a Turisme. L’any 1999 s’obren les portes del centre i des de fa més d’una dècada comptem amb estudis de formació professional en tèxtil, turisme i informàtica.