Home Destacats Una jove menor d’edat va sofrir una presumpta agressió sexual el passat...

Una jove menor d’edat va sofrir una presumpta agressió sexual el passat dissabte a Muro

930
0
SHARE

El passat 26 de febrer, a la Festa de Carnestoltes de Muro una jove menor d’edat va sofrir una presumpta agressió sexual.

Així, l’Ajuntament de Muro ha convocat una concentració el dissabte dia 5 de març a les 17:00h a la Plaça del Matzem en contra de la violència. El motiu de la concentració organitzada per al dissabte és mostrar el rebuig a la presumpta agressió sexual que va patir la jove després de la desfilada de Carnestoltes que es va celebrar el passat cap de setmana.

Després de l’agressió, la menor d’edat va acudir a la Policia, que va atendre deseguida a la xica i amb la información facilitada va trobar  el presumpte agressor. Posteriorment, els policies van detindre a un home major d’edat, presumpte autor de l’acte i ara ha passat a disposició judicial.

tvA ha parlat amb l’Alcalde de Muro, Gabriel Tomás, qui ha lamentat el suceït el passat dissabte i ha volgut defendre la important tasca realitzada pels efectius policials qui “van atendre amb molta sensibilitat i diligència a la víctima i van saber com tractar una situació tan delicada” a més, ha afegit que “ara es moment de donar tot el suport a la jove i educar amb valors als ciutadans per tal que deixen de passar aquestos fets tan lamentables per a la societat”.