Home Alcoi La Policia Nacional deté a un home com a presumpte autor de...

La Policia Nacional deté a un home com a presumpte autor de diversos delictes a Alcoi

347
0
SHARE
Comisaria de Policia d'Alcoi l Imatge d'Arxiu

La Policia Nacional ha detingut a la localitat d’Alcoi un home, de cinquanta anys, per ser el presumpte autor de nombrosos delictes de robatoris amb violència i intimidació i delictes lleus de furt i estafa.

Agents pertanyents al grup de Policia Judicial de la Comissaria d’Alcoi van iniciar una investigació arran d’una sèrie de denúncies en què la descripció de l’autor i el seu mode d’actuació eren semblants i van deduir que haurien d’estar relacionades

Els agents van observar que hi havia una reiteració i un ús de la violència per perpetrar-los que anava “in crescendo”. L’augment va culminar amb el violent assalt una persona major que anava a un caixer a retirar una gran quantitat de diners en efectiu, lloc on es trobava vigilant el detingut.

L’ultim delicte

El detingut va seguir la seua víctima per diferents carrers i quan es trobaven transitant per un amb poca afluència, la va assaltar violentament de manera sorprenent amb la intenció de sostreure-li els diners que poc abans havia reintegrat.

Com no ho aconsegueix a la força, a causa de la resistència oposada per la víctima, finalment, va decidir arrencar-li d’una violenta tirada diverses joies que portava, abandonant el lloc a la carrera.

Detenció, confesió i càstic

A través de la investigació dels agents, es va aconseguir identificar el presumpte autor, aconseguint-ne la detenció, tractant-se d’un individu amb addicció a substàncies estupefaents i amb múltiples antecedents per fets d’índole similar.

Després de la seua detenció, es van poder demanar indicis de la seua presumpta autoria en fins a tres fets més d’anàloga naturalesa, entre ells, un robatori amb intimidació on el detingut va obligar mitjançant amenaces de mort la seua víctima a què ambdós es personaren en un caixer a reintegrar diners en metàl·lic per emportar-se’ls.

El detingut, amb un historial de 60 detencions, moltes per delictes d’índole violenta, va passar a disposició del Jutjat d’Instrucció de Guàrdia d’Alcoi, que va decretar el seu ingrés immediat a la presó.