Home Destacats L’Ajuntament d’Ibi aconsegueix pagar prop de 5.800.000 euros de deute durant aquests...

L’Ajuntament d’Ibi aconsegueix pagar prop de 5.800.000 euros de deute durant aquests darrers mesos

0
SHARE
Façana de l'Ajuntament d'Ibi.
L’Ajuntament d’Ibi aconsegueix pagar prop de 5.800.000 euros de deute durant aquests darrers mesos. El desbloqueig econòmic del consistori segueix el seu curs i l’àrea de Serveis Econòmics està aconseguint eixir de l’estancament econòmic que s’han estat donant diverses circumstàncies, arrossegades, segons informen des de l’Ajuntament, des del 2022.
D’aquests més de cinc milions i mig, una gran part se l’ha endut l’àrea de serveis socials amb el pagament de les prestacions econòmiques, diferents ajudes, pagaments a proveïdors, etc. “Qüestions molt importants, la urgència de les quals era màxima i que s’han prioritzat”, expliquen des del consistori iberut. D’altra banda, aquesta quantia econòmica ha anat destinada també al pagament de molts proveïdors locals, convenis, pagament de subvencions, etc, que s’havien endarrerit, tot això gràcies en gran part a la incorporació del personal funcionari necessari a la plantilla.
Sergio Carrasco, alcalde d’Ibi, declara que “continuem treballant per arribar a la normalitat que tant necessitem tots i totes. Estem eixint d’un problema molt enquistat de pagament i tornant la confiança als proveïdors, ja que estem avançant molt i molt de pressa”. Continua afegint, “després de tancar el pressupost 2022, seguim amb tots els nostres esforços posats en els del 2023 i, per descomptat, en els del 2024. El nostre objectiu ferm és el de tenir deute 0 i no cessarem de treballar en aquest sentit” .