Home Destacats Qualitat i innovació es barregen amb esport, cultura i tradició com a...

Qualitat i innovació es barregen amb esport, cultura i tradició com a aposta de la muntanya a Fitur

567
0
SHARE

La Fira Internacional de Turisme de Madrid (Fitur) arriba aquest divendres a la seua tercera jornada dedicada als professionals del sector. Tot a un esdeveniment que, de nou, ha comptat amb una intensa oferta de les poblacions de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla.

Entre eixes poblacions es troba un any més la ciutat d’Alcoi, que ha presentat el seu projecte per a que la innovació al fil del concepte de ciutat intel•ligent siga un factor també decisiu a l’hora d’atraure visitants. Tot amb un paràmetre bàsic com a transfons com és la qualitat en tota l’oferta turística alcoiana, i que enguany també té un tint esportiu amb la Costa Blanca Challenge.

A banda d’Alcoi, altres localitats de l’interior com Cocentaina, Ibi, Castalla i Onil també han presentat la seua oferta turística a Fitur. Una oferta nodrida a base de cultura, gastronomia, patrimoni i unes dades q suposen, en tots els casos, la creixent aposta pel turisme de les comarques de l’interior alacantí.

El cap de setmana també hi haurà presència de la muntanya alacanina a Fitur. Lamentablement serà només amb els expositors de la fira, ja que els Moros i Cristians d’Onil no podran desfilar dissabte a partir de les 17 hores per la Plaça de Callao. La meteorologia ho impedirà, però únicament per una setmana, ja que la desfilada es celebrarà el proper dissabte 1 de febrer.