Home Alcoi Acomiadament Isabel Clara – Simó

Acomiadament Isabel Clara – Simó

787
0
SHARE

Hui divendres 24 de gener, Alcoi acomiada a Isabel Clara – Simó. L’autora de “Júlia”, “Alcoi – Nova York” o “Raquel” entre moltes altres obres literàries ha faltat als 76 anys. Moltes de les seues obres han estat traduides a nombrosos idiomes com l’alemany, l’anglés, l’italià o el grec. Aquesta professora, periodista i escriptora ha sigut premiada en nombroses ocasions i sempre ha portat a Alcoi al seu cor; com ha demostrat. Hui la ciutat l’acomiada i li ret homenatge com a filla predilecta i medalla d’or de la ciutat.

A l’acte s’han recitat frases i cites de l’escriptora a mans de les actrius alcoianes Pepa Miralles, Neus Agulló, Conchi Domenech i Reis Juan. Nombroses personalitats polítiques, artístiques i del món acadèmic s’han apropat per rendir-li homenatge. A més, el seu acomiadament ha estat recolçat per un acompanyament musical de corda.

Isabel Clara – Simó ens deixa més de cincuanta obres entre novel·la, teatre, guió i assaig; i també articles periodístics; una alcoiana culta, combativa, compromesa, feminista, pionera, lliure, adorada i reconeguda per tots i totes.

A partir de hui descansarà al cementeri Sant Antoni Abat d’Alcoi; al costat del seu amic Ovidi Montllor, en el lloc destinat a les personalitats més rellevants de la localitat.