Home Ibi L’Associació de Veïns de La Dulzura d’Ibi reparteix 4.000 mascaretes als seus...

L’Associació de Veïns de La Dulzura d’Ibi reparteix 4.000 mascaretes als seus associats

777
0
SHARE

Els elements de protecció i distanciament social son a dia de hui la principal barrera contra el contagi per Covid19. Tot i que les dades positives en aquest sentit porten vora un mes donant-se a l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla, cal no baixar la guàrdia, ja que el virus segueix circulant i no té vacuna, pel moment. Per això, les mascaretes continuen sent imprescindibles quan no es puga mantenir la distància de seguretat de dos metres entre persones.

És la motivació principal que ha portat a l’Associació de Veïns del barri de La Dulzura d’Ibi a subministrar aquests dispositius als residents a aquesta zona de la vila joguetera. La campanya comença el proper 11 de juny, i busca augmentar el grau de protecció dels veïns front al coronavirus. En total es repartiran fins a 4.000 d’aquests dispositius a raó de 7 mascaretes per cada associat.

Aquesta campanya coincideix amb la de renovació dels carnets entre els integrants de l’associació, que continua prestant les tasques habituals d’atenció als residents del barri i de recollida de suggeriments per a millorat l’estat d’aquesta zona d’Ibi.