Home Alcoi Medi Ambient detecta deixalles de residus als paratges naturals alcoians i crida...

Medi Ambient detecta deixalles de residus als paratges naturals alcoians i crida a retirar-los

768
0
SHARE

La fi de l’Estat d’Alarma i de les mesures de confinament ha permès una major mobilitat a la ciutadania. Tot i això, la vigència de la pandèmia no reconama fer massa viatges , i la proximitat, així com l’aïllament que facilita la natura, són algunes de les destinacions preferides de molta gent. Un fet que provoca que els paratges naturals que envolten les localitats de l’interior alacantí registren molts usuaris durant aquest estiu.

Aquest fet suposa un doble risc, ja que a major quantitat de persones, major risc d’incendis forestals que afegir al que ja hi ha. Un risc que es veu agreujat per les restes que els visitants d’aquests paratges deixen en ells. És el cas d’alguns dels indrets naturals que envolten la ciutat d’Alcoi, i que aquest passat cap de setmana han aparegut plens de residus generats pels visitants.

Aquestes restes han de ser retirades d’aquestes ubicacions pels propis usuaris, i no deixades en ells a l’espera de que els serveis de neteja les recullen. Just això és el que ha ocorregut després d’aquest cap de setmana, on la quantitat de brossa generada pels visitants s’ha disparat. L’Ajuntament d’Alcoi ha fet una crida als visitants per a que retiren els seus propis residus després de detectar aquestes deixalles a paratges com el Racó de Sant Bonaventura, la Font del Quinzet o el Preventori.