Inici Alcoià El PP denuncia que Sanitat Universal programa tancar els centres de salut...

El PP denuncia que Sanitat Universal programa tancar els centres de salut de la muntanya per les vesprades

525
0
COMPARTIR

Els centres de salut d’atenció primària són els encarregats del seguiment dels casos positius per Covid19. D’ells depèn la tasca de localitzar i aïllar a les persones que estiguen contagiades i a aquelles amb les que han mantingut contacte per a impedir la propagació del virus. Però, cara a l’estiu, alguns centres tancaran parcialment, segons ha denunciat el diputat del PP a les Corts Valencianes i natural d’Alcoi Fernando Pastor.

El polític conservador afirma en un comunicat que la Conselleria Universal ha fet pública la llista dels centres que restaran oberts i els que no -parcialment- durant l’etapa estival. Entre els que no ho estaran, afirmen els conservadors, estan els centres de salut de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. D’ací que els populars consideren minvat el dret a una Sanitat digna a la zona en temps en que és necessari dotar aquest servei per a evitar més contagis. Tot després d’anys en que la formació que representa Pastor ha sigut la principal artífex dels retalls que han afectat al servei de salut a la Comunitat Valenciana.

Davant aquesta situació, Pastor ha instat als ajuntaments de les comarques de la muntanya alacantina a presentar mocions als seus plenaris per a reclamar a Sanitat Universal que no es tanquen aquests centres per les vesprades estivals. Considera que aquest fet suposa un greuge comparatiu respecte a altres àrees de salut valencianes, on restaran oberts de vesprada fins a 77 centres de salut aquest estiu.