Home Destacats Diverses empreses associades a IBIAE donen més de 9.000 euros a les...

Diverses empreses associades a IBIAE donen més de 9.000 euros a les associacions Acodip i Somriu

889
0
SHARE

A les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla existeixen diverses associacions que s’encarreguen d’atendre a persones que pateixen diversitat funcional. La manca de recursos per a aquesta vessant social fa que d’elles depenga la cura de desenes de persones que pateixen diferents graus de diversitat. Per això, a banda de les subvencions de les administracions, aquests ens depenen en gran mesura de les aportacions dels socis i de les donacions que reben.

La seua tasca és més important si cal ara, amb la pandèmia de Covid19, que ha provocat que les administracions hagen hagut de destinar ingents quantitats de diners cap a ajudes als sectors productius. D’ací que fins a 7 empreses associades a la patronal de la Foia de Castalla, IBIAE, hagen dut a terme donacions per valor de 9.300 euros destinades a aquestes organitzacions.

Les associacions Acodip -que gestiona el Centre Ocupacional Sant Pasqual d’Ibi- i Somriu són les beneficiàries a parts iguals (4.650 euros) d’aquestes donacions. L’ajuda permetrà als dos ens continuar duent a terme activitats per a oferir alternatives als seus usuaris. Es tracta d’una nova mostra de la solidaritat que caracteritza a les poblacions de la muntanya alacantina. Des d’IBIAE afirmen que el sector empresarial no pot restar alié a allò que ocorre en el seu entorn.