Home Destacats Ajuntament d’Ibi i Diputació presionen a Generalitat per a construir la residència...

Ajuntament d’Ibi i Diputació presionen a Generalitat per a construir la residència de la Tercera Edat

691
0
SHARE

L’alcalde d’Ibi, Rafael Serralta, i el Regidor d’Urbanisme, Santi Cózar, s’han reunit aquesta setmana amb el president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón, per abordar, entre altres temes, la construcció de la Residència de Persones majors Dependents en la vila joguetera.

La reunió es va sol·licitar per veure en quina situació es troba la residència geriàtrica d’Ibi al Consell, després de fer el projecte per part de la Diputació Provincial, i no pronunciar-se encara des de la Conselleria de Polítiques Inclusives. En la trobada ha quedat clar que les competències que refereixen a la construcció de la mateixa són de Generalitat, per la qual cosa es tracta d’unir esforços perquè la Residència pugui ser prompte una realitat.

Aquest ha sigut l’eix principal de la reunió, que a dia d’avui, segueix a l’espera del que diga la Generalitat, després d’oferir el consistori ibense la cessió dels terrenys, la segregació dels mateixos i tenint el projecte elaborat i finalitzat.

A més, s’han abordat altres temes d’interès per a Ibi, com és la situació i estat de el Pla d’Obres i Serveis i el romanent de tresoreria de l’any 2019, així com el Pla Planifica de cara a l’any vinent. També s’ha parlat sobre les reparacions de la carretera CV-806 Ibi-Alcoi i el camí Traveseres, limítrof entre Castalla i Ibi, que es troben encara pendents d’executar. Sense oblidar l’ajuda per al projecte de millora de la Protectora d’Animals, valorada en 50.000 euros, i que està també a l’espera.

Rafael Serralta ha indicat que “la predisposició de la Diputació d’Alacant és excel·lent i ens estan ajudant en tot el que els permeten les seves competències, ja que és des de Conselleria des d’on s’ha de donar el pas definitiu que ens permeti que la residència de gent gran dependents a Ibi sigui una realitat. Així que per la nostra part no cessarem en la nostra obstinació per exigir aquesta demanda tan necessària per al nostre municipi”.