Home Alcoi La concessionària del subministrament d’aigua a Alcoi torna a cobrar el cànon...

La concessionària del subministrament d’aigua a Alcoi torna a cobrar el cànon de l’EPSAR suspès per l’Estat d’Alarma

737
0
SHARE

Durant la declaració de l’Estat d’Alarma vigent entre els mesos de març i juny, l’empresa concessionària del subministrament d’aigua a Alcoi va decidir ajornar el pagament del cànon pel sanejament d’aigües als seus clients a la ciutat. Una mesura que tractva d’oferir un poc de marge als ciutadans davant la situació de crisi econòmica detonada per la pandèmia de la Covid19.

Ara, l’empresa ha decidit posar fi a eixa suspensió del pagament, pel que cada llar alcoiama haurà de començar a recuperar el mesos en què no va fer front a aquests rebuts. Així, a banda del cobrament del servei, cada habitatge rebrà altre rebut equivalent al cànon per la depuració i sanejament de les aigües fecals alcoianes, vàlid no sols per a la ciutat dels ponts.

D’aquesta forma, aquells clients que tinguen domiciliat el rebut rebran dos documents d’aquest tipus -per al servei habitual i per al cànon-, mentre els que no ho tinguen domiciliat rebren un codi amb la data de venciment de l’ajonament. Tant uns com altres hauran de fer front a 6 mesos d’ajornament d’aquesta taxa, tenint la possibilitat d’efectuar el pagament abans dels 18 mesos establerts per llei.