Home Alcoi Més de 30 famílies accedeixen a la iniciativa d’aliment fresc de Rotary...

Més de 30 famílies accedeixen a la iniciativa d’aliment fresc de Rotary Club Alcoi Font Roja

518
0
SHARE

Més de 30 famílies d’Alcoi podran acollir-se a la campanya de Rotary Club Alcoi Font Roja destinada a facilitar verdura, carn i peix a persones que ara mateix necessiten ajuda per a completar la seua alimentació. Està previst que s’incremente el nombre de beneficiaris de manera progressiva en els pròxims mesos. El banc d’aliments de Creu Roja els proporciona menjar no perible i per a aconseguir una nutrició saludable és necessari afegir aliment fresc.
Rotary Club Alcoi Font Roja ha volgut que aquesta acció tinga una doble utilitat. Els usuaris del servei de Rotary Club Alcoi Font Roja disposaran d’uns vals que podran canviar en establiments de comerç pròxim. Actualment la major part dels llocs del Mercat de Sant Roc s’han adherit a la campanya, per la qual cosa els diners disposats reverteix en l’economia local. Encara està obert el termini perquè se sumen a la iniciativa nous establiments.
Els vals tenen un caràcter mensual i les quantitats venen determinades en funció dels membres de la unitat de convivència. Els beneficiaris han d’identificar-se per a adquirir un determinat inventari de productes de cada botiga, que ha quedat fixat després de l’estudi de les necessitats mitjanes.
La intenció de Rotary Club Alcoi Font Roja és mantindre aquesta campanya mentrestant dure la crisi econòmica conseqüència de la pandèmia de covid-19. A les aportacions recollides amb motiu de la Setmana del Medi Ambient que va organitzar el Club la passada primavera, s’uneixen les que es poden realitzar de manera anònima en les guardioles solidàries que es poden trobar en les parades col·laboradores del Mercat de Sant Roc.