Home Muro L’ajuntament de Muro convoca la III edició del Concurs d’aparadors

L’ajuntament de Muro convoca la III edició del Concurs d’aparadors

401
0
SHARE

L’Ajuntament de Muro, mitjançant la Regidoria de Comerç, convoca la III edició del Concurs d’aparadors, per tal d’impulsar l’animació comercial i crear un ambient festiu que done una bona imatge comercial a tots els seus veïns i visitants.

Les següents bases contenen els requisits que hauran de complir els comerços que participen en el III Concurs d’Aparadors.

1.Participants: El Concurs d’Aparadors per a establiments comercials tindrà un àmbit geogràficcircumscrit al municipi de Muro.

2.Convocatòria: Des de la data d’aprovació d’aquestes bases per la Junta de Govern local fins al dia 3 de desembre de 2021.

3.Temàtica: “Nadal”.

4.Durada: els aparadors hauran d’estar guarnits del dia 4 de desembre al 7 de gener de 2022.

5.Presentació de sol·licituds: Registre General de l’Ajuntament de Muro. Al moment de la inscripció s’adjuntarà l’identificatiu del concurs d’aparadors.

6.Termini de presentació de sol·licituds: Des de la publicació de la convocatòria fins al 3 dedesembre de 2020.

7.Objecte: Poden guarnir els aparadors els comerços, del dia 4 de desembre al 7 de gener de 2022.

8.Jurat: Designat per l’Àrea de Comerç, integrat per un màxim de 3 experts en el sector del comerç. La composició del Jurat podrà modificar-se si hi ha causes justificades per fer-ho. El jurat es basaràen l’Originalitat, Impacte comercial, la Qualitat artística, il·luminació, el respecte pel medi ambienti el tema “Viu Nadal a Muro”. Aquest jurat exercitarà la valoració, la qual justificaràdocumentalment mitjançant acta firmada pels seus integrants, el dia 12 de desembre. Així mateix, l’Ajuntament de Muro donarà publicitat del concurs i inclourà les imatges dels aparadors premiats en les pàgines web municipals: www.ajmuro.net, facebook, instagram i la BDNS.