Home Destacats Caravaning tanca una nova edició amb més de 15.000 visitants

Caravaning tanca una nova edició amb més de 15.000 visitants

691
0
SHARE

La 29a edició de CARAVANING, Mostra Provincial de Caravaning, Càmping, Oci i Temps Lliure, va finalitzar el diumenge 20 de febrer després de dos caps de setmana dedicats completament al món de les caravanes i el càmping. El certamen ha comptat amb una exposició completa i variada de nous models, espais i serveis per a l’oci i el turisme a l’aire lliure.

L’organització es mostra molt satisfeta amb els resultats obtinguts ja que més de 15.000 visitants han gaudit d’una nova edició de Caravaning, fet que suposa un 29% més d’assistents respecte a la darrera edició, que es va celebrar el febrer del 2020 a les instal·lacions de la Institució Firal Alacantina.

La fira ha comptat amb la presència de més de 40 expositors, que han estat els encarregats d’exhibir prop de 400 vehicles de gamma mitjana i alta a una superfície de 13.500m2. Així mateix, els visitants també han pogut trobar caravanes i autocaravanes seminoves i de lloguer i totes les possibilitats, productes i serveis per als amants del càmping.

Aquest aparador ha facilitat al públic la recerca del vehicle perfecte en unir diferents marques de caravanes, autocaravanes, mobile homes i remolcs que els ha permès comparar estils, dissenys i preus en un únic espai.

Amb tot això, el certamen es consolida com la segona mostra monogràfica més important d’Espanya dedicada al món del caravaning.