Home Destacats El Campionat d’Espanya de Rallies de Muntanya viurà el seu punt àlgid...

El Campionat d’Espanya de Rallies de Muntanya viurà el seu punt àlgid en les Revoltes d’Ibi

0
SHARE

Des de fa anys que la vila d’Ibi, a la sub comarca de la Foia de Castalla, manté un estret lligam amb els esports de motor. Ja en la dècada dels 70 i inclús abans, alguns dels principals pilots de motos i rallies corrien pels carrers i les carreteres que envolten la població. Ho feien en campionats inclús de nivell internacional. Dècades després, els esports de motor viuen una segona època d’efervescència a la vila joguetera. En ella s’ha celebrat ja enguany el Trofeu Vila d’Ibi de Motociclisme, i aquest cap de setmana hi ha prevista altra prova.

Es tracta de la IV edició de la Pujada a les Revoltes, que es celebra a la localitat les jornades del 3, 4 i 5 de juny. La prova està ja considerada, tot i la seua curta vida, com una de les principals del calendari dins del Campionat d’Espanya de Rallies de Muntanya. Tant és així que els principals pilots del panorama del motor espanyol i andorrà competiran per sumar punts cara a la classificació general. Això fa preveure un cap de setmana d’acció a una Pujada a les Revoltes que comptarà amb tot tipus de vehicles, inclosos els monoplaces.

Reserves hoteleres

Des de la seua primera edició, la Pujada les Revoltes d’Ibi ha atret a un nombrós públic. L’espectacular tram de pujada cap a la Font Roja exigeix el màxim als pilots. Però, a més, l’organització ha disposat un extens parc tancat per als vehicles que és visitable per al nombrós públic que s’espera en la prova. A més, existeix una completa programació d’activitats d’animació per a tota la família. L’èxit de la prova és tal que no hi ha places hoteleres a pràcticament cap dels establiments de tota la muntanya alacantina.

Un dels objectius de l’organització cara a la propera edició de la Pujada a les Revoltes d’Ibi és aconseguir que puntue per al calendari internacional.