Home Alcoi Tres esportistes alcoians formaran part de la Selecció Nacional de Gimnàstica Artística...

Tres esportistes alcoians formaran part de la Selecció Nacional de Gimnàstica Artística en els Jocs de la Mediterrània

634
0
SHARE
Laura Casabuena, Nèstor Abad i Maia Llàcer conformen la participació de gimnastes alcoians en els Jocs de la Mediterrània que es disputen a Argèlia.

L’esport alcoià ha fet història en una de les principals disciplines que es practica a la ciutat dels ponts aquest resin estrenat estiu. Es tracta de la gimnàstica artística, en la que la capital de l’Alcoià porta anys destacant en campionats regionals i nacionals. Fins ara, només un nom, Nèstor Abad, havia pegat el salt a la internacionalitat, però això ha canviat de la mà de dos joves valors de l’esport alcoià.

Elles son Maia Llàcer i Laura Casabuena, que han sigut incloses junt a Abad en la Selecció Nacionl de Gimnàstica Artística que competirà entre el 26 i el 29 de juny als XIX Jocs de la Mediterrània que es disputen a Oràn (Algèria). Els resultats que han anat atresorant tots 3 els han valgut esta convocatòria amb l’absoluta en un esdeveniment que marca tot un hite en l’esport alcoià.

Els Jocs de la Mediterrània es disputen per segona vegada a terres algerianes i en ells participen un total de 26 països incluenciats per la seua proximitat amb el Mare Nostrum. El món de l’esport d’Alcoi ja ha desitjat sort als tres atletes de la ciutat, dels que espera bons resultats.