Home Castalla El Conseller de Sanitat visita Castalla per revisar el projecte del nou...

El Conseller de Sanitat visita Castalla per revisar el projecte del nou Centre de Salut a la zona de Les Llames

362
0
SHARE

El Conseller de Sanitat, Miguel Minguez, ha fet una visita a la localitat de Castalla per determinar l’estat de les instal·lacions actuals del centre de salut del municipi i revisar amb diverses autoritats del departament de salut d’Alcoi i del govern local els últims detalls sobre la licitació del projecte d’un Nou centre de Salut a la localitat situat pròxim a la zona de les llames.

El Nou centre de Salut de Castalla comptarà amb diverses consultes de pediatria, infermeria, medicina de família, matrones, rehabilitació i cirurgia menor i una zona d’ambulàncies amb serveis vitals. Un centre que estarà dotat amb totes les necessitats bàsiques d’aquesta infraestructura sanitària i que comptarà amb una superfície construïda d’uns 3000 metres quadrats.

L’ajuntament de Castalla pretén acompanyar el projecte amb la construcció d’una residència de persones de la tercera edat al seu costat, un altre projecte que corre a càrrec de la conselleria de serveis socials. A més, l’equip de govern local està estudiant un projecte de mobilitat que aprope a les persones des del nucli urbà fins a la zona, basant-se als serveis de transport implementats a les localitats d’Ibi i Xixona.