Home Alcoi Els socialistes valencians celebren el seu seminari d’estiu a Alcoi, on Puig...

Els socialistes valencians celebren el seu seminari d’estiu a Alcoi, on Puig subratlla el valor de Rodes

0
SHARE

Al llarg de l’estiu, diverses formacions polítiques aprofiten la parada en l’acció institucional per a dur a terme seminaris d’estiu. En ells avaluen la seua acció al llarg del passat curs polític abans de que comence un nou ja en el mes de setembre. Habitualment, els partits busquen ubicacions que els permeten visitar diferents indrets de la geografia on operen. Per això, els socialistes valencians han elegit Alcoi per a celebrar la seua trobada estival anual. En la ciutat dels ponts es donen cita aquest cap de setmana els principals noms del PSPV a tota la Comunitat Valenciana.

Amb aquest escenari, el President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha aprofitat per a visitar un dels principals projectes en els que ha invertit l’administració autonòmica: el Parc Tecnològic i Cultural de l’Illa de Rodes. La infraestructura requerirà de més de 7 milions d’euros per a convertir-se en realitat i suposa una de les banderes de l’equip de govern alcoià, també socialista. El Consell, juntament amb Europa, financen la major part de la inversió necessària per a activar el projecte.

Avanç dels treballs

Els treballs avancen a bon ritme per a recuperar i donar un ús a la que fou una de les grans indústries del metall alcoianes de principi del segle XX. Una infraestructura destinada a donar serveis al barri més poblat d’Alcoi –el de Santa Rosa- i a valdre com a punt de dinamització de l’emprenedoria i la cultura locals. Tot amb un ull posat en les noves tecnologies i la sostenibilitat per a un projecte que preveu albergar el Centre de Desenvolupament Turístic (CdT) de l’interior d’Alacant.

Representants del PSPV a totes les localitats de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla passaran al llarg del cap de setmana per la ciutat dels ponts dins del seminari d’estiu de l’agrupació.