Home Destacats Castalla estarà present en INTUR, la Fira Internacional de Turisme de Interior en...

Castalla estarà present en INTUR, la Fira Internacional de Turisme de Interior en Valladolid, per promocionar els atractius de la localitat

307
0
SHARE
Estand de Turisme de la Comunitat Valenciana en INTUR a Valladolid.
Estand de Turisme de la Comunitat Valenciana en INTUR a Valladolid.

L’Ajuntament de Castalla participarà per primera vegada a INTUR, la Fira Internacional de Turisme d’Interior, una de les més importants d’Espanya en aquest àmbit. La regidoria de Turisme estarà present a Valladolid els dies 18, 19 i 20 de novembre en col·laboració amb l’estand de Turisme de la Comunitat Valenciana. Tot això amb l’objectiu de donar a conéixer el patrimoni cultural, històric, gastronòmic i natural de la localitat.

“Formar part d´INTUR ens permet donar a conéixer tot el potencial que té Castalla com una de les destinacions turístiques d´interior més rellevants de la nostra zona”, ha assegurat la Maite Gimeno, regidora de Turisme, qui ha destacat que a Castalla comptem amb un ampli calendari festiu durant tot l’any, que se suma al nostre atractiu natural i paisatgístic, la història, la gastronomia i la cultura, una destinació ideal tant per a famílies com per a grups d’amics o de viatgers.

L’esdeveniment es divideix en dues parts diferenciades. En primer lloc, la jornada ‘INTUR Negocios’ celebrada el dijous 17, adreçada exclusivament a professionals del sector amb el contingut dedicat a expositors i treballadors. En segon lloc, des del divendres 18 fins al diumenge 20 de novembre, amb ‘INTUR Viajeros’, que tindrà les portes obertes per a les persones interessades que s’acosten a la Fira de Valladolid.

A més de INTUR, la regidoria de Turisme de Castalla també ha estat present en altres esdeveniments turístics al costat del Patronat Costa Blanca i Turisme Comunitat Valenciana, que ajuden a augmentar el potencial de la localitat, arribar a més viatgers i viatgeres i millorar l’economia dels locals i establiments de la ciutat. Entre aquests esdeveniments, podem destacar FITUR a Madrid, B-Travel a Barcelona o SEVATUR a Sant Sebastià.