Home Sanitat Acaben la construcció de la rotonda de la CV-805 a Tibi que...

Acaben la construcció de la rotonda de la CV-805 a Tibi que millora la seguretat vial a les urbanitzacions perifèriques

346
0
SHARE

Al llarg de les darreres setmanes, la Conselleria d’Obres Públiques ha estat desenvolupant tasques de construcció d’una nova rotonda en la carretera CV-805 al seu pas pel terme municipal de Tibi. Aquesta via està envoltada de diverses urbanitzacions perifèriques de la localitat de la Foia de Castalla i registra un trànsit superior als 1.600 vehicles diaris. NO obstant, fins ara els accessos a les urbanitzacions i les interseccions no es trobaven en les millors condicions i podien suposar importants riscos per al trànsit.

Precisament reduïr eixe perill és l’objectiu d’uns treballs que han permès ubicar una rotonda en la que reduïr la velocitat dels vehicles al seua pas per aquest tram. Açò contribueix a millorar la seguretat viària al temps que facilita l’accés a urbanitzacions com Pinada del Riu, així com zones per a vianants. Tot després d’una inversió de 400.000 euros per part de la Generalitat sobre terrenys cedits per l’Ajuntament de Tibi.

Els treballs han consistit en la creació d’una rotonda amb illetes per a canalitzar el trànsit i reduir la seua velocitat. Els treballs també han permès canalitzar millor les aigües pluvials i han millorat la il·luminació amb la instal·lació de fanals LED. Però, sobre tot, s’espera que la nova infraestructura davalle el risc d’accidents a un tram que tenia moltes corbes ràpides i grans desnivells.